Nieuws

31 oktober 2019

Fusie van het compartiment C+F VEGA EQUITY door overname van het compartiment C+F BELGIAN GROWTH

De Raad van Bestuur van de bevek C+F nv heeft vastgesteld dat de Buitengewone Algemene Vergadering van 23 oktober 2019 de fusie van het compartiment C+F VEGA EQUITY door overname van het compartiment C+F BELGIAN GROWTH heeft goedgekeurd, én dat de naam van het compartiment voortaan C+F EUROPEAN SMALL & MID CAPS zal luiden.

31 oktober 2019

Ontbinding van het compartiment C+F EURO BONDS

De Raad van Bestuur van de bevek C+F N.V. heeft vastgesteld dat het compartiment C+F EURO BONDS door de Buitengewone Algemene Vergadering van 23 oktober 2019 in vereffening werd gesteld.

31 oktober 2019

Ontbinding van het compartiment C+F DIVERSIFIED CURRENCIES (ex euro)

De Raad van Bestuur van de bevek C+F N.V. heeft vastgesteld dat het compartiment C+F DIVERSI-FIED CURRENCIES (EX EURO) door de Buitengewone Algemene Vergadering van 23 oktober 2019 in vereffening werd gesteld.

20 september 2019

Oproepingsbericht aan de aandeelhouders

De aandeelhouders van de compartimenten Euro Equities, Euro Bonds, Vega Equity, Diversified Currencies (ex euro) en Belgian Growth worden uitgenodigd tot het bijwonen van de buitengewone algemene vergadering die zal worden gehouden in de maatschappelijke zetel op woensdag 23 oktober 2019 om 10u00.