Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
Home • ContactSitemapFR

WELKOM

Capfi Delen Asset Management (CADELAM) is één van de door de Autoriteit voor FinanciŽle Diensten en Markten (FSMA) erkende beheervennootschappen van ICB's (Instellingen voor Collectieve Belegging).

Ingevolge de fusie van Capital & Finance Asset Management met Bank Delen, werd de activiteit van Beursfondsen-Beheer, dat zich omdoopte tot CADELAM, uitgebreid met het 'fondsenbeheer' van het vroegere Capital & Finance Asset Management.

CADELAM zorgt voor het administratieve en het financiële beheer van het merendeel van de ICB's die Bank Delen promoot, evenals voor het administratieve beheer van ICB's van andere Belgische banken en beursvennootschappen op de Belgische markt.

Het administratief beheer omhelst het voeren van de boekhouding van de ICB's, maar ook de berekening van de netto-inventariswaarden, de opvolging van de beleggingsbeperkingen en het opstellen van de jaarverslagen, statistieken, technische fiches en prospectussen.

Voor het financiële beheer van de ICB's hanteert CADELAM een beleggingsfilosofie, aangepast aan de beleggingspolitiek van het compartiment. Het vertrekt van een fundamentele analyse of zogenaamd bottom-up onderzoek en combineert deze met een top-down macro visie, eventueel aangevuld met technische analyse.

CADELAM beheert enkele tientallen compartimenten die de verschillende strategische investeringsthema's dekken. Dit gaat van regionaal gespreide aandelen- en obligatiebeveks, over sector-, thema- of patrimoniale beveks. Instrumenten die niet alleen zorgen voor een extra diversificatie, maar die ook toegang bieden tot markten die individueel moeilijk bespeelbaar zijn.

CADELAM is een kleine onafhankelijke speler op de markt en kan deze onafhankelijkheid als extra troef uitspelen, tegenover de grote financiŽle instellingen, aan de hand van een beheersteam dat borg staat voor continuÔteit, betrouwbaarheid en expertise.

  Info
  aandeelhouders

Lees meer...

  Nuttige Links

www.delen.be